“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Vergi Sisteminde Güncel Gelişmeler” Konulu Panel
20.12.2023 tarihinde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi işbirliğiyle “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Vergi Sisteminde Güncel Gelişmeler” konulu panelimiz büyük bir coşku ve katılım ile gerçekleştirilmiştir.
Açılış konuşmalarını Genel Başkanımız Fatih Mustafa Olcay, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Fırat Purtaş ve Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Selçuk Sevinç’in yapmış olduğu panelimiz iki oturum halinde ile her biri alanında uzman akademisyen, bürokrat ve özel sektör temsilcileriyle birbirinden güncel ve faydalı konularla ele alınmıştır.
Panelimize katılan Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sayın Yalçın Gemici ve Sayın Selçuk Sevinç’e; Gelir İdaresi Başkanlığı Grup Başkanları Sayın M. Fatih Özmen, Sayın İbrahim Bahar ve Sayın Hayrunnisa Şen Doğruyol’a; Hazine ve Maliye Bakanlığı Daire Başkanı Sayın Kadir Şahin’e; Vergi Denetim Kurulu Daire Başkanları Sayın Filiz Özdemir, Sayın Erkan Doğan ve Sayın Erhan Tekin’e; Vergi Müfettişleri ve dernek üyelerimize; Ankara YMMO Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine; Ankara SMMMO Başkanına; çok değerli moderatör ve panelistlerimize; derneğimiz eski genel başkanları Sayın Kemal Serkan Keskin, Sayın Özgür Kubuş ve Sayın Tülin Doğan’a; Üniversitenin değerli akademisyenleri ve kıymetli öğrencilerine, basın mensuplarına ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
.jpg)
.jpg)







Diğer Haberler
-
Devlet Denetim Elemanları Derneğinden, Dernek Genel Merkezimizi Ziyaret
06 Kasım 2025, 15:11 -
Bakan Yardımcımız Sayın İlhan Hatipoğlu'nu Ziyaret
06 Kasım 2025, 15:08 -
Vergi Müfettişleri Derneği Yönetimi, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Salih Tanrıkulu’yu Ziyaret Etti
06 Kasım 2025, 15:06 -
Yeni Yönetimle Şube Başkanları Toplantısı
06 Kasım 2025, 15:02 -
06 Kasım 2025, 13:28
-
Devir Teslim Töreni
06 Kasım 2025, 13:17 -
Bakan Yardımcımız Sayın Abdullah Erdem Cantimur'u Ziyaret Ettik
06 Kasım 2025, 13:08 -
Bakan Yardımcımız Sayın Zekeriya Kaya'yı Ziyaret
06 Kasım 2025, 13:06 -
Konya Necmettin Erbakan Üniversitesinde “Mesleki Deneyim ve Kariyer Fırsatları”
06 Kasım 2025, 13:01 -
Vergi Müfettişleri Derneği 31. Olağan Genel Kurulu
22 Eylül 2025, 12:45

